کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

عملیات بزرگ نیروهای مسلح عراق علیه داعش در مرز با سوریه

نیروهای ارتش و الحشد العشائری عراق از امروز یک عملیات امنیتی گسترده را در منطقه نزدیک مرز با سوریه برای پاکسازی آنجا از عناصر داعش آغاز کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 21
کد خبر: ۴۱۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندهی عملیات الانبار در شمال عراق اعلام کرد که از امروز یک عملیات امنیتی گسترده را در منطقه «وادی القذف» در غرب این استان آغاز کرده است.

 

این منبع در گفت‌وگو با موازین نیوز گفت: «نیروهای امنیتی یک عملیات امنیتی گسترده را در وادی القذف با مشارکت نیروهای الحشد العشائری و واحدهای ارتش عراق آغاز کردند».

 

وی افزود: «این عملیات بر اساس اطلاعات دقیق و بررسی شده درباره وجود هسته‌های خفته داعش در مناطق غرب الانبار انجام شده است».

 

این در حالی است که نهاد اطلاع رسانی امنیتی عراق هم امروز از دستگیری پنج تروریست داعش در شهر القائم در استان الانبار خبر داد.

 

این نهاد در بیانیه‌ای گفت: «واحدی از نیروهای پیاده نظام توانستند پنج تروریست تحت تعقیب را در القائم دستگیر کنند».

 

بر اساس این بیانیه عملیات دستگیری این تروریست‌ها طبق اطلاعات محرمانه و با همکاری سازمان اطلاعات و مبارزه با تروریسم القائم انجام شد و تدابیر قانونی درباره آنها پیاده شده و تحویل مراجع ذیصلاح داده می‌شوند.

 

آمریکا در سال‌های گذشته اقدام به استقرار شماری از نظامیان خود در منطقه وادی القذف در بیابان الانبار کرده بود که نقطه مقابل منطقه مرزی «التنف» در سوریه است. منطقه وادی القذف از جنوب به مرزهای اردن و از شمال به مرزهای سوریه منتهی می‌شود.

 

هدف از استقرار نظامیان آمریکایی در وادی القذف در ظاهر  امر ممانعت از بازگشت عناصر داعش به مناطق مرزی غرب سوریه بود، اما آنها در واقع به دنبال مقابله با  نفوذ گروه‌های حشد الشعبی در این منطقه بودند و هم اینکه با فراهم کردن فرصت ورود عناصر داعش به داخل خاک عراق استان الانبار را در راستای اهداف خود (محکم کردن جای پای خود در این منطقه راهبردی) ناامن نگاه دارند.

 

آمریکا علاوه بر پایگاه عین الاسد که در شرق الانبار دارد و مهم‌ترین پایگاه نظامیان ائتلاف بین المللی موسوم به ضد داعش در عراق محسوب می‌شود دو پایگاه دیگر در الانبار دارد یکی پایگاه «القائم» که در همین  نزدیکی گذرگاه مرزی عراق و سوریه یعنی شهر القائم واقع شده و مهم‌ترین نقطه ارتباطی دو کشور محسوب می‌شود، القائم همچنین از نظر اطلاعاتی برای آمریکا اهمیت بالایی دارد.

 

پایگاه «الحبانیه» یکی دیگر از پایگاه‌های آمریکا در استان الانبار در مرز سوریه با عراق بود که آمریکا اخیرا اعلام کرده که از آنجا خارج شده است.

 

منبع: فارس

کلمات کلیدی: نیروهای مسلح عراق
ارسال نظر