دولت لبنان بار دیگر از پارلمان رأی اعتماد گرفت اعلام ورود صد‌ها دروزی از مناطق اشغالی به داخل سوریه زلنسکی: اگر تسلیحات دوربرد دریافت کنیم آماده اقدام هستیم ادعای دادستانی فرانسه علیه بشار اسد و ۲۰ مقام سابق سوریه اخراج مهاجران از خاک آمریکا به یک کشور آفریقایی واکنش وزارت خارجه به بازداشت اتباع ایرانی مقیم آمریکا رایزنی وزیران امور خارجه ایران و چین نشنال‌اینترست: الجولانی برای حفظ حکومت خود تروریست‌ها را جذب ارتش سوریه می‌کند سرپرست جدید سرکنسولگری افغانستان در مشهد کار خود را آغاز کرد موج گرمای شدید در اسپانیا جان بیش از ۱۰۰۰ نفر را گرفت درخواست عراقچی از شانگهای برای حمایت از ایران در برابر تجاوز آمریکایی-صهیونیستی ادامه بارش‌های سیل‌آسا در پاکستان؛ ۱۱۱ کشته و صد‌ها زخمی تاکنون سفارت ایران در لبنان: شایعات درباره ناامنی در کشور، جنگ روانی اسرائیل است السودانی: ایران کشوری مهم در منطقه است و روابط راهبردی عمیقی میان ماست لاوروف در دیدار با عراقچی: زمان گفت‌و‌گو با ایران درباره تحولات فرارسیده است

عملیات بزرگ نیروهای مسلح عراق علیه داعش در مرز با سوریه

نیروهای ارتش و الحشد العشائری عراق از امروز یک عملیات امنیتی گسترده را در منطقه نزدیک مرز با سوریه برای پاکسازی آنجا از عناصر داعش آغاز کردند.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۰۲ ارديبهشت ۱۳۹۹ - 2020 April 21
کد خبر: ۴۱۰۱۲

به گزارش راهبرد معاصر، فرماندهی عملیات الانبار در شمال عراق اعلام کرد که از امروز یک عملیات امنیتی گسترده را در منطقه «وادی القذف» در غرب این استان آغاز کرده است.

 

این منبع در گفت‌وگو با موازین نیوز گفت: «نیروهای امنیتی یک عملیات امنیتی گسترده را در وادی القذف با مشارکت نیروهای الحشد العشائری و واحدهای ارتش عراق آغاز کردند».

 

وی افزود: «این عملیات بر اساس اطلاعات دقیق و بررسی شده درباره وجود هسته‌های خفته داعش در مناطق غرب الانبار انجام شده است».

 

این در حالی است که نهاد اطلاع رسانی امنیتی عراق هم امروز از دستگیری پنج تروریست داعش در شهر القائم در استان الانبار خبر داد.

 

این نهاد در بیانیه‌ای گفت: «واحدی از نیروهای پیاده نظام توانستند پنج تروریست تحت تعقیب را در القائم دستگیر کنند».

 

بر اساس این بیانیه عملیات دستگیری این تروریست‌ها طبق اطلاعات محرمانه و با همکاری سازمان اطلاعات و مبارزه با تروریسم القائم انجام شد و تدابیر قانونی درباره آنها پیاده شده و تحویل مراجع ذیصلاح داده می‌شوند.

 

آمریکا در سال‌های گذشته اقدام به استقرار شماری از نظامیان خود در منطقه وادی القذف در بیابان الانبار کرده بود که نقطه مقابل منطقه مرزی «التنف» در سوریه است. منطقه وادی القذف از جنوب به مرزهای اردن و از شمال به مرزهای سوریه منتهی می‌شود.

 

هدف از استقرار نظامیان آمریکایی در وادی القذف در ظاهر  امر ممانعت از بازگشت عناصر داعش به مناطق مرزی غرب سوریه بود، اما آنها در واقع به دنبال مقابله با  نفوذ گروه‌های حشد الشعبی در این منطقه بودند و هم اینکه با فراهم کردن فرصت ورود عناصر داعش به داخل خاک عراق استان الانبار را در راستای اهداف خود (محکم کردن جای پای خود در این منطقه راهبردی) ناامن نگاه دارند.

 

آمریکا علاوه بر پایگاه عین الاسد که در شرق الانبار دارد و مهم‌ترین پایگاه نظامیان ائتلاف بین المللی موسوم به ضد داعش در عراق محسوب می‌شود دو پایگاه دیگر در الانبار دارد یکی پایگاه «القائم» که در همین  نزدیکی گذرگاه مرزی عراق و سوریه یعنی شهر القائم واقع شده و مهم‌ترین نقطه ارتباطی دو کشور محسوب می‌شود، القائم همچنین از نظر اطلاعاتی برای آمریکا اهمیت بالایی دارد.

 

پایگاه «الحبانیه» یکی دیگر از پایگاه‌های آمریکا در استان الانبار در مرز سوریه با عراق بود که آمریکا اخیرا اعلام کرده که از آنجا خارج شده است.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار